Milly

Milly Mea V. Camelot's Polderzicht is Milly haar officiele stamboomnaam, Milly is bij ons geboren en mag daarom onze kennelnaam dragen.

Milly is één van de laatste 5 puppies uit het laatste nestje van onze Tinka. Manusia's Tinka-Tooske.

Milly is ook in eigedom van onze dochter Quincey. Deze twee hebben daardoor ook een geweldige match!!

Natuurlijk is Milly net als al onze andere honden een gezellig huishondje, ze houdt wel erg van spelen en wil graag alle aandacht. Op cursus is ze ook voor alles in, of dat nu gehoorzaamheid of behendigheid is, ze is eigenlijk wel overal voor te porren.

Omdat ik zelf graag hondenshows loop breng ik Milly uit op de hondententoonstelllingen en met geweldige resultaten! Zo is ze al met haar 18 maanden leeftijd in het bezit van haar nederlandse  Jeugdtitel. zowel Nederlands Jeugd Kampioen als ook de BeNeLux Jeugdwinster titel 2019. Natuurlijk gaan wij ook doortrainen om Nederlands Kampioen te kunnen worden ze heeft immers de helft al op zak.

Als Milly is geslaagd voor al haar medische testen mag ze bij ons één of meerdere nestjes brengen. Milly vindt het super leuk om met andere honden (vooral puppy's) te spelen. Milly kijkt wel altijd graag de kat uit de boom, maar eenmaal bekend dan zal ze je altijd vrolijk begroeten.

 

 

CollageMaker 20190302 152616688