Geeske

GEESKE V. CAMELOT'S POLDERZICHT is op 10 april 2015 geboren als kleindochter van Tess en dochter van DOORTJE!

Voor de vader van Geeske zijn wij naar Zwitserland gegaan met Doortje om daar de vader van Geeske "JASPAL OF WHITE SPARKLE" in te kunnen zetten voor een unique nestje. Allebei de honden nog onervaren maar de match was er. En wat zijn de puppen mooi geworden! Doortje bracht 6 mooie en zeer lieve puppen. één van de puppen is onze Geeske!

Geeske heeft het super goed gedaan op de hondenshow's; Ze is Nederlands Jeugd Kampioen! en heeft meer dan haar punten opzak voor het Nederlandse Kampioensschap! (Ze is nu nog te jong om die titel te mogen dragen. Ook heeft ze al wat punten in het buitenland gescoord.

Op dit moment heeft Geeske een nestje met maar 1 pupje van Manusia's Boris. Maar dit is een mooi reutje waar we later vaak wat van gaan horen!

Geeske is onze sul in huis; Geeske is eigenlijk voor alles in! Zo rent ze door het bos of over het strand en is ze niet meer te houden, zeker niet als er een bal in het zicht is..... En vervolgens tillen de kinderen haar op om op de bank neer te ploffen, dan blijft ze liggen op haar rug, als ze maar aandacht krijgt... Wat een super lieve hond!!!