Judith

**** Judith Camelot is het eerste veulen uit onze merrie Faith, Judith is geboren in mei 2014. Ze is zwartbruin van kleur en meet op 2 jarige leeftijd al 1,69cm. Ze is een lieve goedaardige reus, maar soms snel op haar teentjes getrapt. Een echte merrie dus.....

Judith heeft op de Centrale Veulen Keuring een vierde plaats behaald met een eerste Premie! Ook is zij in het nieuwe bezit van het Genetische Fokwaarde certificaat (Genoom Fok Waarde), hiermee is bewezen dat haar gewrichten genetisch gezond zijn bevonden.

Judith heeft in April 2017 onder Marcel Beukers haar IBOP Dressuur proef met zeer goed gevolg behaald en is die zelfde dag opgenomen in het KWPN stamboek met het STER pridikaat!! Met de uitnodiging om haar op de Centrale Keuring nogmaals te mogen zien voor het "voorlopig"KEUR predikaat! Echt onwijs trots op onze Judith!!

Op de Centrale Keuring in Houten/Utrecht in 2018 werd Judith opgewaardeerd en behaalde hiermee het Elite predicaat!! Super blij met dit hoge resultaat!!

Voor Judith hebben wij een keuze gemaakt en wij gunnen het om haar kwaliteiten te tonen in de dressuursport. Daarvoor moest ze medisch en röntgenologisch goedgekeurd worden, vandaar dat ze ook in het bezit is van het PROK certificaat.

Judith Camelot heeft onder Marissa Kooijman Z2 dressuur behaald en daarmee haar SPORT PREDIKAAT achter haar naam. Wat wil een fokker nou nog meer????

Judith is verkocht en gaat samen met haar nieuwe eigenaar lekker genieten van een luxe leventje.